Samsung Galaxy Ace 4 4G Aanbiedingen

De Galaxy Ace serie is wellicht de populairste budgetphone serie aller tijden. De populariteit van Samsung gecombineer met een scherpe prijs is al jaren een succes.
Daarom is het ook niet gek dat Samsung in de zomer van 2014 de Galaxy Ace 4 aankondigt en hoewel dit dus een goedkoper toestel is, kun je hier wel jaren mee vooruit.

Samsung Galaxy Ace 4 simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Ace 4 prijs.

 studentmobiel  typhone

 

  Samsung-Galaxy-Ace-4-voorkant

 

Review

Samsung Galaxy Ace 4 Review

Als een producent een serie van telefoons uitbrengt, dan is de opvolger normaal een beetje beter dan zijn voorganger. Zo is de Samsung Galaxy S5 een verbetering ten opzicht van de Galaxy S4. Dat verwachten we ook, omdat de technologie vooruitgaat. Hetzelfde zien we bij de goedkopere budgettoestellen, die elk jaar een beetje beter worden.

Dus toen Samsung de Ace 4 aankondigde verwachten we een verbetering van de Galaxy Ace 3. Maar wat schetste onze verbazing toen we de specificaties van de Galaxy Ace 4 en Galaxy Ace 3 vergeleken: deze zijn bijna identiek! Allebei de smartphones hebben een 4 inch TFT touchscreen met een resolutie van 800 bij 480 pixels, hebben een 1,2 GHz dualcore processor en ondersteunen 4G (van zowel de Ace 4 en Ace 3 is ook een 3G versie, maar we bespreken hier de 4G versies). Daarnaast hebben beide Aces een 5 megapixel camera en een VGA frontcam.

We vonden twee verschillen. De Samsung Galaxy Ace 4 heeft namelijk minder intern opslaggeheugen dan zijn voorganger, namelijk 4 GB ten opzicht van de 8 GB van de Ace 3!! In dit opzicht is de Galaxy Ace 4 dus een downgrade.

Het tweede verschil is dat de Galax Ace 4 op Android 4.4.2 Kit Kat draait. Samsung zou de Galaxy Ace 3 ook kunnen updaten naar Android Kit Kat, maar doet dit niet tot nu toe..

 

We vinden dat Samsung mooie smartphones maakt, maar met de Galaxy Ace 4 slaat Samsung toch een beetje de plank mis. Samsung had deze smartphone beter een andere naam kunnen geven en een lagere prijs. Dan hadden we de Galaxy Ace 4 ook anders beoordeeld, want op zich is het een budgetphone waarmee je in principe jaren vooruitkomt.

 

Samsung Galaxy Ace 4 Kopen

Mocht je ondanks deze weinig flatteuze recensie toch deze smartphone willen aanschaffen, dan kun je bij de webshops hierboven een losse Galaxy Ace 4 zonder abonnement kopen. Een Samsung Galaxy Ace 4 met sim only kan ook interessant zijn. Deze kun je checken op onze Samsung sim only pagina. Bij de abonnemententab kun je de goedkoopste Samsung Galaxy Ace 4 abo's checken.

 

 

Specificaties

Specificaties Samsung Ace 4 4G

Afmetingen (hxbxd in mm)

121,4 x 62,9 x 11

Gewicht (gram)

130,3

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik
Batterij 1500 mAh Li-Ion
Processor 1,2 GHz dualcore
Intern geheugen (MB) 1 GB RAM, 4 GB opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD kaart met maximaal 64 GB
Scherm 4,0 inch TFT capacitive touchscreen
Schermresolutie 800 bij 480 pixels
PPI 233
Camera resolutie (MPix) 5 megapixel camera achter, VGA frontcamera
Besturingssysteem Android 4.4.2 Kit Kat
Media

videospeler, MP3 speler, FM-radio

Mobiele verbinding

4G, 3G, GPRS, EDGE

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 4.0
USB ja
NFC ja
Kleuren zwart, wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Ace 4, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we ge├»nteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy Ace 4!