Samsung Galaxy Ace Style Aanbiedingen

Google heeft Android Kit Kat ontwikkeld met het doel dat deze versie goed en snel draait op goedkopere toestellen. De Galaxy Ace Style is het eerste budgettoestel van Samsung dat hier gebruik van maakt, want deze scherp geprijste Samsung mobiel komt met Android 4.4. Kit Kat uit de doos.
Met de Galaxy Ace Style ben je derhalve voor slechts €159 helemaal up to date.

Samsung Galaxy Ace Style simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Ace Style prijs.

 studentmobiel  coolblue-logo

 

  Samsung-Galaxy-Ace-Style-voorkant

 

Review

Samsung Galaxy Ace Style Review
De Galaxy Ace serie zijn de goedkopere Samsung Android toestellen, die door hun lage prijs vaak populair zijn. De Galaxy Ace Style is de eerste budgetphone van Samsung die met Android Kit Kat uit de doos komt. Kit Kat is ontwikkeld met het doel dat deze versie ook goed draait op goedkopere Android toestellen en dat merken we aan de Galaxy Ace Style. Android draait namelijk behoorlijk soepel op deze smartphone, ondanks de wat mindere specificaties. Aan apps merk je het daarentegen wel, want het kan wat langer duren dat apps opstarten en met zware apps (bijvoorbeeld bepaalde games) heeft de Galaxy Ace Style aanzienlijke moeite.

 

Hardware: budgetvriendelijk

De Samsung Galaxy Ace Style is dus een zogenaamde budgetphone, wat inhoudt dat de specificaties en hardware ondergemiddeld is voor 2014 begrippen. Zo heeft deze telefoon een 4 inch scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Dit is eigenlijk best prima, want video's zijn goed te bekijken en ook websites aanschouwen is goed te doen.

De Galaxy Ace Style beschikt over een 1,2 GHz dualcore processor. Zoals eerder gezegd draait Android Kit Kat hier prima op en ook de meeste apps zullen redelijk draaien. Zwaardere apps hebben iets meer tijd nodig om op te starten. Deze Samsung telefoon heeft 512 MB werkgeheugen en dit vinden we wat aan de magere kant. Omdat het besturingssysteem en apps vaak gebruik maken van het intern geheugen, zou je in de problemen kunnen komen als je veel apps geïnstalleerd hebt. We hadden liever gezien dat dit toestel 1 GB geheugen had meegekregen.

 

Het opslaggeheugen van de Galaxy Ace Style bedraagt 4GB. Hierop kun je apps, foto's, video's en MP3's opslaan. Het geheugen kun je uitbreiden met een MicroSD kaartje met maximaal 64GB. In een handomdraai maak je van deze Samsung telefoon een navigatie apparaat, dankzij de GPS-sensor. Er zijn voor Android diverse (gratis) navigatie apps beschikbaar, waaronder Google Maps.

Achter op de Galaxy Ace Style zit een 5 megapixel camera. Deze camera is prima om snel een foto te nemen. De fotokwaliteit is enigszins vergelijkbaar met een goedkope compact camera, maar echt een vervanging voor je camera is het niet. Voorop zit een simpele camera voor een selfie of videochat.

 

Internetten

Je kunt met de Galaxy Ace Style internetten via 3G en WiFi netwerken. De Galaxy Ace Style ondersteunt dus niet 4G, maar de vraag is of je dit met de Galaxy Ace Style nodig hebt. Het snelheidsverschil tussen 4G en 3G merk je voornamelijk bij het streamen van video's en downloaden van bestanden en de vraag is of je dit met je Ace Style wilt doen. Overigens kun je dit ook doen via WiFi netwerken, zoals een draadloos netwerk.

 

Samsung Galaxy Ace Style Bestellen

Wil je een redelijke Android smartphone voor een scherpe prijs, dan zou de Galaxy Ace Style jouw telefoon kunnen zijn. Grootste voordeel is dat deze telefoon Android Kat meekrijgt, waardoor je helemaal up to date bent. Een ander goedkoop Android Kit Kat toestel is onder andere de LG L70.

Kijk voor de beste Samsung Galaxy Ace Style abonnement aanbiedingen in onze abonemmenten tab. Als je echter een Galaxy Ace Style zonder abonnement wilt, dan kun je terecht bij de webshops hierboven.

 

 

Specificaties

Specificaties Samsung Ace Style

Afmetingen (hxbxd in mm)

121,2 x 62,7 x 10,7

Gewicht (gram)

nog niet bekend

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik
Batterij 1500 mAh Li-Ion
Processor 1,2 GHz dualcore
Intern geheugen (MB) 512 MB RAM, 4 GB opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD kaart met maximaal 64 GB
Scherm 4,0 inch TFT capacitive touchscreen
Schermresolutie 800 bij 480 pixels
PPI 233
Camera resolutie (MPix) 5 megapixel camera achter, VGA frontcamera
Besturingssysteem Android 4.4.2 Kit Kat
Media

videospeler, MP3 speler

Mobiele verbinding

3G, GPRS, EDGE

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 4.0
USB ja
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Ace Style, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Ace Style!