24 Maanden Korting op Samsung Galaxy S3 bij DealDirect

SAMSUNG-GALAXY-S3-dealdirect-24-maanden-kortingDe aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S3 worden steeds beter. Bij DealDirect krijg je nu namelijk 2 jaar lang korting op een nieuw abonnement en de Galaxy S3 gratis. Voor een hollandsnieuwe Sim Only 275 abonnement betaal je 2 jaar lang slechts €24 per maand. Elke maand krijg je 275 belminuten/smsjes/MB. Hollandsnieuwe is een sim only aanbieder die gebruik maakt van het netwerk van Vodafone en daardoor is je bereik in Nederland prima!

De Samsung Galaxy S3 is de meeste populaire smartphone van 2012 en er zijn wereldwijd tientallen miljoen stuks van verkocht. Ook heeft de Galaxy S3 meerdere prijzen gewonnen, dankzij het kraakheldere scherm, razendsnelle processor en prima smartphone camera. Meer informatie over deze telefoon vind je in het menu links. Na de introductie van de Galaxy S4 daalt de prijs van de Galaxy S3 snel en daardoor is deze superscherpe Galaxy S3 aanbieding mogelijk.

 

Deze DealDirect Galaxy S3 aanbieding is beschikbaar in blauw en wit.

 

Samsung Galaxy Fame nu bij GSMTopdeal

Samsung-Galaxy-Fame-bij-GSMTopdealZoek je naar de beste deal voor de nieuwe Samsung Galaxy Fame? Dan hebben we die nu gevonden! Bij webshop GSMTopdeal krijg je bij een nieuw 2-jarig T-Mobile abonnement maar liefst 2 jaar lang 50% korting op je abonnement. Bij een basisabonnement met 90 belminuten en 250 MB databundel betaal je 24 maanden lang slechts €13,25 per maand. Voor de Samsung Galaxy Fame betaal je dan €44,95. Wil je een grotere databundel of grotere belbundel? Geen probleem, want deze kun je met de nieuwe T-Mobile abonnementen los van elkaar bestellen. Als je dus veel data verbruikt, maar weinig belt, kun je dus vanaf nu een grotere databundel nemen zonder een grotere belbundel te nemen. Op alle belbundels en databundels krijg je trouwens ook 24 maanden lang 50% korting. Daarnaast wordt de Samsung Galaxy Fame bij grotere bundels goedkoper en zelfs gratis! We zijn ervan overtuigd dat dit de beste Samsung Galaxy Fame aanbieding is die je online kunt vinden!

 

kijk hier voor meer informatie over de GSMTopdeal Samsung Galaxy Fame actie

 

Samsung Galaxy S4 bij Hi

Samsung-Galaxy-S4-voorkantDe Samsung Galaxy S4 lijkt niet aan te slepen bij de telecomproviders in Nederland. Het heeft er alle schijn van dat de Galaxy S4 net zo'n verkoopsucces wordt als de Galaxy S3. Gelukkig is de Galaxy S4 ook bij Hi beschikbaar en Hi biedt nu korting zolang je abonnement loopt. Als je bijvoorbeeld een 2 jarig abonnement neemt, dan krijg je 2 jaar lang korting. De korting hangt af van de grootte van je abonnement. Bij Hi kun je je belbundel en databundel los kiezen. Bij een grotere belbundel of databundel krijg je dus meer korting. Ook op 1-jarige Hi abonnementen krijg je een jaar lang korting.

Bij Hi koop je geen toestel, maar lease je de Galaxy S4. Dit betekent dat je de Galaxy S4 huurt van Hi en niet koopt. Nadeel is dat het toestel niet van jou is, maar voordeel is dat je gebruik kunt maken van Hi toestelcare, wat betekent dat als je toestel kapot is, dat je een vervangend toestel krijgt. 

Hi heeft de Samsung Galaxy S4 zowel in zwart als wit op voorraad.

 

Kijk hier voor Galaxy S4 aanbiedingen bij Hi

 

Gratis Samsung Galaxy S3 met 32GB MicroSD Kaart

samsung-galaxy-s3-gratis-geheugenkaartDe Samsung Galaxy S3 is de laatste tijd flink in prijs gezakt. De reden hiervoor is de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S4. De Galaxy S3 blijft desalniettemin een hele goede smartphone en is niets voor niets gekozen tot beste Android smartphone van 2012. Webshop Typhone maakt de Galaxy S3 nog aantrekkelijker met een leuke promotie. Als je nu namelijk een 2-jarig T-Mobile Smart Plus 300 abonnement afsluit, krijg je namelijk de Samsung Galaxy S3 gratis én daarnaast krijg je ook nog een gratis 32 GB geheugenkaart. Aangezien de Galaxy S3 zelf over 16GB geheugen beschikt, heb je samen met de gratis Galaxy S3 geheugenkaart dus 48GB opslaggeheugen. Hiermee kun je veel video's, foto's en MP3's op je telefoon bewaren.

Verder krijg je bij dit tweejarig abonnement ook nog een de eerste 18 maanden 25% korting op je abonnement en betaal je €30,47 per maand. De laatste 6 maanden van je abonnement betaal je dan €40,62. Bij dit Galaxy S3 T-Mobile abonnemet krijg je elke maand 300 belminuten, 300 smsjes en een databundel van 500MB. Wil je meer informatie over de Samsung Galaxy S3, kijk dan in het menu links.

 

Kijk hier voor meer informatie over deze Samsung Galaxy S3 aanbieding.

 

Samsung Galaxy S3 bij DealDirect

Samsung-Galaxy-S3-DealDirectWebshop DealdDirect heeft de Samsung Galaxy S3 toegevoegd aan zijn assortiment. DealDirect, dat bekend staat om zijn scherpe aanbiedingen, heeft ook voor de Galaxy S3 een goede aanbieding. Voor een 2-jarig Vodafone Bel+SMS+Web abonnement heb je de eerste 6 maanden 50% korting en betaal je slechts €17,00 per maand. Hierna betaal je €34 per maand. De Samsung Galaxy S3 krijg je helemaal gratis dit abonnement. Gemiddeld betaal je dan over twee jaar €29,75. Bij dit abonnement krijg je per maand 100 belminuten/smsjes en een databundel van 500MB. De belbundel vind je misschien een beetje klein, maar je kunt met dit Galaxy S3 Vodafone abonnement gratis bellen en smsen naar Vodafone abonnees in Nederland en deze belminuten en smsjes gaat niet van je bundel af! We weten niet hoelang deze Vodafone superdeal beschikbaar.

 

Klik hier om de Samsung Galaxy S3 bij DealDirect te beijken

 

Samsung S4 nu al in pre-order met gratis 64 GB sd-kaart

Vanaf nu is de Samsung S4 in de voorverkoop bij veel winkels en webwinkels. Samsung heeft een speciale website opgericht waarbij je, als je gebruik maakt van de pre-order mogelijkheid bij een Nederlandse winkel, een gratis sd-kaart ontvangt die in de Samsung S4 past. Deze sd-kaart heeft een opslag capaciteit van 64 GB. Het geheugen van 16 GB kun je hierdoor in je nieuwe Samsung telefoon in één keer gratis opwaarderen naar maar liefst 80 GB!

 

Bij deze winkels kun je de Samsung S4 al kopen in de voorverkoop:

 

KPN

Hi

Studentmobiel

Typhone

GSMWijzer

Belsimpel
Vodafone

 

Meer informatie over de Samsung S4 actie met gratis sd-kaart vind je op deze website: onzetroonopvolger.nl.

   

Nieuwe Samsung Galaxy SIII aanbiedingen

De populaire Samsung SIII telefoon is weer eens in de aanbieding. Deze week omschrijven we twee deals die je op je netvlies moet hebben, indien je van plan bent om binnenkort een Galaxy SIII te kopen.

 

Als eerste Typhone, dat met een kortingsactie de klanten naar haar online winkel wil trekken. Deze betrouwbare wederverkoper heeft de Galaxy SIII gratis gemaakt bij een T-Mobile Smart Plus 300 2-jarig abonnement. De maandprijs bedraagt iets meer dan 40 euro. Echter, je betaalt het eerste half jaar maar de helft. Hiervoor krijg je driehonderd belminuten of sms-en, plus nog eens 300 MB mobiel internet. Naast deze Samsung telefoon aanbieding met T-Mobile zijn ook aanbiedingen te zien op deze pagina met een 2-jarige abo met andere providers, waaronder Tele 2, Hi, KPN en Vodafone. Kijk goed hoeveel minuten en data je nodig denkt te hebben en bepaal dan welk abonnement het beste bij je past en welke voor jou het goedkoopst is.

 

De tweede deal is van The Phonehouse. Deze web-only aanbieding betreft ook weer de Samsung SIII. In plaats van een gratis Samsung telefoon met goedkoop abonnement geeft Phonehouse voortaan, bij elke online bestelling met een SIII, een gratis bijpassende flipcase weg. Deze flipcase is een handige Samsung SIII case met een cover voor je beeldscherm die je naar voren kunt 'flippen'. Een foto van de flipcase en alle aanbiedingen van de Galaxy SIII met abonnement vind je op deze webpagina.

   

Goede Samsung aanbiedingen bij GSMtopdeal

 Tot 55% korting bij de nieuwe aanbiedingen van GSMtopdeal voor Samsung telefoons. GSM-topdeal verkoopt al jarenlang T-mobile abonnementen met speciale kortingen. Deze kunnen oplopen tot een totaal van meer dan 50% waardoor je wel heel interessante deals krijgt. Het voordeel van deze T-mobile aanbiedingen is dat de korting altijd 24 maanden bedraagt. Je hebt dus een flinke korting te pakken tijdens de gehele duur van het contract. Geen flauwe kortingen of interessante prijzen mer waarbij je na enkele maanden het toptarief betaalt maar duidelijke aanbiedingen die twee jaar geldig zijn. Enkele voorbeelden:

 

Samsung Galaxy S2 (€124,95) voor €22,45 per maand

Een simpele deal van GSMtopdeal. De populaire en zeer indrukwekkende Galaxy SII met een Bel & SMS & Web abonnement (2-jarig) met 250 minuten, 250 sms-jes en 500 MB Internet. Voor slechts 1 euro extra per maand krijg je 200 MB extra Internet. Let op: dit zijn internetbundels, en niet de 'onbeperkt internet' abonnementen van Tmobile.

Gratis Samsung Galaxy Ace VE voor €17,45 per maand

Een wat ouder Android-toestel maar nog steeds een populaire. Deze Samsung Galaxy Ace wordt geleverd met een gratis SD-kaart (al in de telefoon geplaatst) met 2 GB opslag. Het abonnement betreft een Bel & SMS & Web van Tmobile met 125 minuten en sms-jes en 300 MB Internet. Ook kun je hierbij weer voor 1 euro per maand extra een extra bundel krijgen van 200 MB. Als je veel gebruik wilt maken van mobiel internet kan dit een interessante deal zijn!

Samsung Galaxy Ace II (€19,95) voor €19,95 per maand

Ook een goedkope aanbieding, de nieuwe Ace Android telefoon van Samsung met een Tmobile abo met 175 minuten en sms-en, 400 MB data en een mogelijke opslag van 200 MB data voor slechts 1 euro per maand extra. Klik op de link voor meer informatie, want deze deal is top!

Gratis Samsun Galaxy Y voor €14,95 per maand

Als laatste de Galaxy Y, wat weer een goedkope Android telefoon is die veel wordt verkocht. Ondanks de lage prijs is dit een ideaal instap-model. Voor het Bel + SMS + Web 125 abonnement, met 125 belminuten en sms en 200 MB Internet betaal je gedurende het hele 2-jarige contract maar zo'n 15 euro per maand. Ook hier kun je weer je abonnement verhogen met 200 MB, wat een verdubbeling betekent in dit geval, voor slechts een eurotje per maand!

 

Naast al deze Samsung telefoons biedt GSMtopdeal ook telefoons aan van Apple (iPhone), BlackBerry, Nokia, Samsung, HTC en Sony. Meer informatie vind je hier.

   

GSMTrack Samsung Galaxy S3 actie

kpn-samsung-galaxy-s3-actieBij GSMTrack kun je tot eind oktober profiteren van een scherpe KPN Samsung Galaxy S3 aanbieding. Als je nu namelijk een Samsung Galax S3 abonnement bestelt in combinatie met een 2-jarig KPN Mobiel Instap abonnement, betaal je de eerste 9 maanden slechts €25. Bij dit KPN abbo krijg je elke maand een belbundel van 100 minuten/sms en een databundel van 1000 MB. Na 9 maanden ga je €56 per maand betalen. Over 2 jaar betaal je dan €44 per maand voor dit KPN abonnement. Voor de Samsung Galaxy S3 hoef je niets extra te betalen.

Wellicht vind je 100 belminuten een beetje weinig, maar met het KPN Mobiel Instap abbo kun je onbeperkt bellen naar alle KPN nummers. Mocht je toch een grotere belbundel of databundel willen, dan is dit ook mogelijk via een aanvullende bundel. Ook is het mogelijk je oude nummer mee naar KPN te nemen.

Deze actie is tot 31 oktober 12.00 geldig.

 

Klik hier om de KP Samsung Galaxy S3 actie te bekijken.

   

Page 1 of 3