Goede Samsung aanbiedingen bij GSMtopdeal

 Tot 55% korting bij de nieuwe aanbiedingen van GSMtopdeal voor Samsung telefoons. GSM-topdeal verkoopt al jarenlang T-mobile abonnementen met speciale kortingen. Deze kunnen oplopen tot een totaal van meer dan 50% waardoor je wel heel interessante deals krijgt. Het voordeel van deze T-mobile aanbiedingen is dat de korting altijd 24 maanden bedraagt. Je hebt dus een flinke korting te pakken tijdens de gehele duur van het contract. Geen flauwe kortingen of interessante prijzen mer waarbij je na enkele maanden het toptarief betaalt maar duidelijke aanbiedingen die twee jaar geldig zijn. Enkele voorbeelden:

 

Samsung Galaxy S2 (€124,95) voor €22,45 per maand

Een simpele deal van GSMtopdeal. De populaire en zeer indrukwekkende Galaxy SII met een Bel & SMS & Web abonnement (2-jarig) met 250 minuten, 250 sms-jes en 500 MB Internet. Voor slechts 1 euro extra per maand krijg je 200 MB extra Internet. Let op: dit zijn internetbundels, en niet de 'onbeperkt internet' abonnementen van Tmobile.

Gratis Samsung Galaxy Ace VE voor €17,45 per maand

Een wat ouder Android-toestel maar nog steeds een populaire. Deze Samsung Galaxy Ace wordt geleverd met een gratis SD-kaart (al in de telefoon geplaatst) met 2 GB opslag. Het abonnement betreft een Bel & SMS & Web van Tmobile met 125 minuten en sms-jes en 300 MB Internet. Ook kun je hierbij weer voor 1 euro per maand extra een extra bundel krijgen van 200 MB. Als je veel gebruik wilt maken van mobiel internet kan dit een interessante deal zijn!

Samsung Galaxy Ace II (€19,95) voor €19,95 per maand

Ook een goedkope aanbieding, de nieuwe Ace Android telefoon van Samsung met een Tmobile abo met 175 minuten en sms-en, 400 MB data en een mogelijke opslag van 200 MB data voor slechts 1 euro per maand extra. Klik op de link voor meer informatie, want deze deal is top!

Gratis Samsun Galaxy Y voor €14,95 per maand

Als laatste de Galaxy Y, wat weer een goedkope Android telefoon is die veel wordt verkocht. Ondanks de lage prijs is dit een ideaal instap-model. Voor het Bel + SMS + Web 125 abonnement, met 125 belminuten en sms en 200 MB Internet betaal je gedurende het hele 2-jarige contract maar zo'n 15 euro per maand. Ook hier kun je weer je abonnement verhogen met 200 MB, wat een verdubbeling betekent in dit geval, voor slechts een eurotje per maand!

 

Naast al deze Samsung telefoons biedt GSMtopdeal ook telefoons aan van Apple (iPhone), BlackBerry, Nokia, Samsung, HTC en Sony. Meer informatie vind je hier.