Nieuwe Samsung Galaxy SIII aanbiedingen

De populaire Samsung SIII telefoon is weer eens in de aanbieding. Deze week omschrijven we twee deals die je op je netvlies moet hebben, indien je van plan bent om binnenkort een Galaxy SIII te kopen.

 

Als eerste Typhone, dat met een kortingsactie de klanten naar haar online winkel wil trekken. Deze betrouwbare wederverkoper heeft de Galaxy SIII gratis gemaakt bij een T-Mobile Smart Plus 300 2-jarig abonnement. De maandprijs bedraagt iets meer dan 40 euro. Echter, je betaalt het eerste half jaar maar de helft. Hiervoor krijg je driehonderd belminuten of sms-en, plus nog eens 300 MB mobiel internet. Naast deze Samsung telefoon aanbieding met T-Mobile zijn ook aanbiedingen te zien op deze pagina met een 2-jarige abo met andere providers, waaronder Tele 2, Hi, KPN en Vodafone. Kijk goed hoeveel minuten en data je nodig denkt te hebben en bepaal dan welk abonnement het beste bij je past en welke voor jou het goedkoopst is.

 

De tweede deal is van The Phonehouse. Deze web-only aanbieding betreft ook weer de Samsung SIII. In plaats van een gratis Samsung telefoon met goedkoop abonnement geeft Phonehouse voortaan, bij elke online bestelling met een SIII, een gratis bijpassende flipcase weg. Deze flipcase is een handige Samsung SIII case met een cover voor je beeldscherm die je naar voren kunt 'flippen'. Een foto van de flipcase en alle aanbiedingen van de Galaxy SIII met abonnement vind je op deze webpagina.