Samsung Galaxy Fame Aanbiedingen

De Samsung Galaxy Fame is een instapmodel Android telefoon die begin 2013 gepresenteerd werd samen met de Samsung Galaxy Young.

De Galaxy Fame is de grotere broer van de 2, met een iets groter scherm, een betere camera en een NFC chip.

Samsung Galaxy Fame simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Fame prijs.

belsimpel-logo  phonehouse typhone 

 

  Samsung-GALAXY-Fame-front

 

Review

Samsung Galaxy Fame Review

Samsung Galaxy Fame Hardware
Qua uiterlijk lijkt de Samsung Galaxy Fame op een kleine versie van de Samsung Galaxy S3, maar daar houdt de vergelijking snel op. Het scherm is met 3,5 inch (resolutie 480 bij 320 pixels) namelijk een stuk kleiner en de Galaxy Fame beschikt 'slechts' over een 1 GHz single core processor. Achter op deze Samsung gsm zit een 5 megapixel camera, waarmee je redelijke foto's kunt maken. Je kunt de Samsung Galaxy Fame als MP3 speler en videospeler. Het opslaggeheugen is met 4 GB redelijk beperkt, maar je kunt het geheugen wel uitbreiden met een Micro Sd kaartje met maximaal 64 GB. Ook kun je met de Galaxy Fame luisteren naar FM-radio.

Samsung Galaxy Fame Software
Een voordeel van de Galaxy Fame is dat Android 4.1 Jelly Bean geïnstalleerd is, waardoor je de beschikking hebt over Google Now en andere nieuwe Android functies.

Samsung Galaxy Fame Internet en Connectiviteit
Je kunt met deze Android Samsung gsm het internet browsen via 3G verbindingen of WiFi netwerken. Als je thuis dus een draadloos netwerk hebt, dan kun je met de Galaxy Fame gratis internetten via dit netwerk. Ook kun je deze Samsung omtoveren tot een TomTom, dankzij de aGPS ontvanger en gratis navigatie software van Google. De Galaxy Fame beschikt over een NFC chip, waar steeds meer applicaties en producten voor worden gemaakt, zoals luidsprekers. Tenslotte heeft de Galaxy Fame ook Bluetooth 3.0, voor communicatie met andere Bluetooth apparaten.

De Samsung Galaxy Fame is een relatief eenvoudige Android telefoon, waarmee je kunt bellen, internetten, berichtjes sturen, muziek luisteren en navigeren. Een pluspunt van deze telefoon is dat er Android 4.1 Jelly Bean op staat, wat weer een verbetering is ten opzichte van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Andere budget Android telefoons zijn de Sony Xperia E, en LG Optimus L5 II. Kijk bovenin voor goedkope Samsung Galaxy Fame abonnementen of simlockvrije Samsung Galaxy Fame aanbiedingen.

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Fame

Afmetingen (hxbxd in mm)

113,2 x 61,6 x 11,6

Gewicht (gram)

120,6

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik
Batterij 1300 mAh
Processor 1 GHz processor
Intern geheugen (MB) 512 MB RAM, 4 GB opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met microSD kaartje tot 64GB
Scherm 3,5 inch TFT-LCD
Schermresolutie 320 x 480
PPI 165
Camera resolutie (MPix) 5, VGA frontcamera
Besturingssysteem Android 4.1.2 Jelly Bean
Media

videospeler, MP3 speler, FM-radio

Mobiele verbinding

GPRS, 3G

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja
USB ja
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Fame, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we ge├»nteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy Fame.