Samsung Galaxy Beam Aanbiedingen

Samsung Galaxy Beam met 2-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Samsung Galaxy Beam beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

Stel hier je eigen Samsung Galaxy Beam abonnement samen

samsung-galaxy-beam 02

Samsung Galaxy Beam met 1-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Samsung Galaxy Beam beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

Stel hier je eigen Samsung Galaxy Beam abonnement samen

Samsung Galaxy Beam simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Beam prijs. Bij deze webshops kun je een goedkope Samsung Galaxy Beam kopen:

belsimpel-logo studentmobiel phoneshop

 

Samsung Galaxy Beam Review

De Samsung Galaxy Beam is een unieke smartphone, waarmee je video´s en foto´s kunt projecteren. Zo functioneert deze Samsung telefoon als een beamer, waarmee je op de muur of een projectiescherm bijvoorbeeld films of je laatste vakantie foto´s kun tonen. Naast deze coole gadget is de Galaxy Beamer een Android smartphone met een 4,0 inch scherm, 2 camera´s en 1 GHz dualcore processor. Indrukwekkend is dan ook dat deze mobiele telefoon slechts 12,3 mm dik is.

 

Samsung Galaxy Beam Hardware

De blikvanger van deze smartphone is natuurlijk de beamer functie waarmee je beelden kunt projecteren. De beamerlamp heeft een lichtsterkte van 20 lumens. Dit is weliswaar minder dan 'normale' beamers, maar voor een telefoon toch een uitzonderlijke prestatie. De consumentenbond heeft de beamerfunctie gespot (zie video in het videotab) en kwam tot de conclusie dat je in donkere ruimtes tot een zeer acceptabele projectie komt. We denken wel dat in lichtere ruimtes het beeld minder duidelijk zal zijn. Waar kun je deze Beam functie zoal voor gebruiken? Je zou projecties kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld presentaties, om foto's te laten zien, of om een film af te spelen. Als 'projectiescherm' kun je een witte muur gebruiken.

Door de beamer lamp is de Samsung Galaxy Beam wel een stukje dikker dan ander smartphones, maar met 12,5 millimeter kan deze Samsung gsm er nog steeds meer door. Ook is deze smartphone een stukje zwaarder (145 gram), maar niet zo zwaar dat het hinderlijk is.

De overige specificaties zijn vergelijkbaar met mid-end Android smartphones. Zo heeft deze mobiele telefoon een 4,0 inch TFT touchscreen met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Binnenin zit een 1 GHz dualcore processor die ondersteund wordt door 768 MB werkgeheugen. Samsung heeft 8GB opslaggeheugen toegevoegd aan de Galaxy Beam, dat je uit zou kunnen breiden tot 32GB met behulp van een MicroSD kaartje. Ten slotte speelt deze Samsung telefoon ook MP3 af en kun je hem gebruiken voor navigatie (aGPS).

 

Samsung Galaxy Beam Software

De Galaxy Beam draait op Google's besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread, waardoor je onder andere gratis navigatie hebt. Zover wij weten is er geen update gepland naar Android 4.0.

 

Samsung Galaxy Beam Internet en Connectiviteit

Hoewel de focus van de smartphone natuurlijk ligt op de beamerfunctie, kun je met de Galaxy Beam gewoon soepel internetten. Deze Samsung smartphone ondersteunt de standaardprotocollen 3G en GPRS. Ook kun je thuis verbinding maken met je draadloos netwerk via WiFi. Verder kun je bestanden uitwisselen met je computer via USB. Zo kun je bijvoorbeeld foto's op je telefoon zetten die je later aan je vrienden kunt laten zien via de beamerfunctie. Ook kun je data uitwisselen via Bluetooth.

 

De Samsung Galaxy Beam is dus een smartphone die dankzij zijn beamer functie uniek is. Op dit moment is moeilijk te voorspellen hoe populair deze functie wordt, maar het is voor te stellen dat een ingebouwde beamer over een paar jaar standaard is voor zakenmensen die op veel plaatsen presentaties moeten geven. Daarnaast is het natuurlijk handig als je je vakantiefoto's wilt laten zien of in gezelschap een film wilt kijken.

Kijk in ons aanbiedingenoverzicht voor Samsung Galaxy Beam abonnementen of goedkope losse Galaxy Beams.

 

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Beam

Afmetingen (hxbxd in mm)

124 x 64.2 x 12.5

Gewicht (gram)

145.3

Gesprekstijd
Batterij 2000 mAh Lithium-ion accu
Processor 1 GHZ dualcore
Intern geheugen (MB) 768 MB RAM, 8GB Opslag
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD tot 32 GB
Scherm 4 inch TFT
Schermresolutie 800 x 480 pixels
Camera resolutie (MPix) 5 achter; 1,3 voor
Besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread
Media

MP3, videospeler

Mobiele verbinding

GPRS, EDGE, 3G

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 3.0
USB ja, MicroUSB 2.0
NFC nee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Video

In deze Galaxy Beam review video bekijkt de verslaggeefster van de consumentenbond de beamerfuntie op de WMC in Barcelona.

 

 

Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Beam, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung Galaxy Beam!