Samsung Galaxy Pocket Aanbiedingen

De Samsung Galaxy Pocket is alweer een budget Android telefoon van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Andere goedkope Android telefoons van Samsung zijn onder andere de Samsung Galaxy Y, Galaxy Ace en de opvolger, de Ace Plus, en de Galaxy Gio.

Aangezien Samsung bezig is met het verder ontwikkelen van deze goedkope Android telefoons blijkt er een grote vraag te zijn naar dit segment.

Samsung Galaxy Pocket simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Pocket prijs. Bij de volgende webshops kun je een goedkope Galaxy Pocket kopen:

belsimpel-logo typhone phonehouse

 

  samsung-galaxy-pocket

 

 

Review

Samsung Galaxy Pocket Review

Budget Android telefoons
En eerlijk is eerlijk, dat is niet onterecht! Want het Android besturingssysteem is inmiddels een volwassen systeem met een gebruiksvriendelijke interface, de handige Play Store met duizenden apps en een supersnelle browser. Met alle features van Google ingebouwd, zoals het volledig synchroniseren van je Gmail, Agenda en Google contacten, het gebruik van Google Maps, Google Navigatie, enzovoorts, is Android een volwaardige concurrent van BlackBerry en de iPhone. Maar het belangrijkste is in dit segment: al deze handige features krijg je zonder de hoofdprijs te betalen!

Losse Samsung Galaxy Pocket
De Galaxy Pocket kun je namelijk al los kopen voor een zeer lage prijs. Klik op een van bovenstaande winkels om te kijken waar de Galaxy Pocket het goedkoopst is.

Samung Galaxy Pocket met abonnement
Wil je de Samsung Galaxy Pocket kopen met abonnement? Geen probleem! Want je krijgt al een gratis Galaxy Pocket bij een goedkoop abonnement. Alle abonnement-combinaties zijn mogelijk, zoals met KPN, T-Mobile, Tele 2, Sizz, Vodafone, Telfort en alle andere telecom providers. Wil je weten waar je het goedkoopste abonnement kunt krijgen met gratis Samsung Pocket? Kijk dan in de boxen in het begin van deze webpagina. Helemaal bovenin vind je de goedkoopste 2-jaars abonnementen met een gratis Pocket. In het blok daaronder vind je de goedkoopste 1-jaars abonnementen met gratis Samsung Galaxy Pocket. Wil je kiezen uit meer abo's, bijvoorbeeld met meer minuten of een grotere databundel? Klik dan op "Meer abonnementen" voor een overzicht van alle telefoon-abonnement combinaties.

Helaas zijn nog niet alle databundels van alle telefoon abonnementen bij ons bekent. Je kunt simpelweg op de link klikken om te zien hoe groot de databundel is bij dat gsm abonnement.

Maar wat krijg je dan?
Maar wat krijg je als je de Galaxy Pocket van Samsung koopt? Alle specificaties vind je in de tabel in het desbetreffende tabblad, dat je boven deze review tekst vind. In een notendop:
- Een kleine Android telefoon met klein scherm;
- De specificaties zijn prima te noemen, maar niet het beste is wat je momenteel op de markt kunt krijgen. Vandaar dat de Galaxy Pocket zo goedkoop is;
- Een 2,0 megapixel camera om simpele foto's mee te schieten of video's mee op te nemen;
- Een prima accu, waar je gemiddeld lang mee kunt doen;
- 3 GB opslag geheugen om apps, foto's, video's enzovoorts op te slaan. Indien je dit te weinig vind dan kun je een microSD kaart plaatsen in de bijbehorende microSD poort voor directe geheugen uitbreiding. Met deze microSD kaart kun je ook makkelijk bestanden verplaatsen op en vanaf je Android telefoon;
- WiFi (draadloos internet via je thuis-router)
- Bellen en data gebruiken via 2G (GSM netwerk) en 3G (snel UMTS & HSDPA netwerk)

Heb je nog meer vragen over de Samsung Galaxy Pocket? Stel deze dan in het tabblad "Vragen en Reacties", en we beantwoorden deze zo snel mogelijk!

Samsung Galaxy Pocket Prepaid
Je kunt de Galaxy Pocket ook prepaid kopen. Kijk in ons Samsung prepaid telefoon overzicht voor aanbiedingen.

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Pocket

Afmetingen (hxbxd in mm)

103.7 x 57.5 x 12

Gewicht (gram)

97

Gesprekstijd
Batterij 1200 mAh Lithium-ion accu
Processor 832 MHz
Intern geheugen (MB) n.n.b.
Extern geheugen

3GB Opslag

Scherm 2,8 inch QVGA touchscreen
Schermresolutie 240 x 320 pixels
Camera resolutie (MPix) 2,0 megapixel
Besturingssysteem Android 2.3.6 Gingerbread
Media

MP3, videospeler, FM-radio met RDS

Mobiele verbinding

GPRS, EDGE, 3G

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 3.0
USB ja, MicroUSB 2.0
NFC nee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

In deze video zie je meer beelden van de Samsung Galaxy Pocket en worden de specificaties nog eens opgesomd. Als je interesse hebt in deze Samsung Android telefoon, dan vind je de beste aanbiedingen bovenaan deze pagina. De video is gemaakt door een internationale partij, vandaar dat deze in het Engels is.

 

 Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Pocket, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we ge├»nteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy Pocket.