Samsung Galaxy Mega 5.8 Aanbiedingen

Samsung Galaxy Mega 5.8 met 2-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Samsung Galaxy Mega 58 beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

 

 Samsung-Galaxy-Mega-58-voorkant

Abonneer-op-facebook


Samsung Galaxy Mega 5.8 Los

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Mega 5.8 prijs. Bij de volgende webshops kun je binnenkort een goedkope Samsung Galaxy Mega 5.8 simlock vrij kopen:

 

Samsung Galaxy Mega 5.8 Review

In het voorjaar van 2013 brengt Samsung 2 zogenaamde phablets uit, een kruising tussen een telefoon en een tablet. Phablets zitten tussen een telefoon en een smartphone in, omdat het scherm enorm is voor een mobiele telefoon, maar klein voor een tablet. Samsung brengt dus 2 van deze toestellen uit: De Samsung Galaxy Mega 5.8 en Samsung Galaxy Mega 6.3. De eerst genoemde wordt in deze review besproken.

 

Samsung Galaxy Mega 5.8 Hardware: Groot scherm, maar niet zo scherp

De meeste belangrijke eigenschap van de Galaxy Mega 5.8 is het grote 5,8 inch scherm. Het is alleen jammer dat de resolutie hierbij achter blijft, want die blijft steken op 960 bij 540 pixels. Hierdoor komt de pixeldichtheid uit op 199 pixels per inch, wat laag is voor moderne smartphones. Zo heeft de Samsung Galaxy S4 een pixeldichtheid van 441, meer dan 2 keer zoveel dus als de Galaxy Mega 5.8. Het scherm van de Galaxy Mega 5.8 is wel geschikt om video's op te bekijken, maar het zou beter kunnen.

Samsung heeft een mid-end 1,4 GHz dualcore processor in de Galaxy Mega 5.8 gestopt, waardoor Android en de meeste apps wel vloeiend zullen draaien. Het opslaggeheugen van deze grote Samsung telefoon bedraagt 8 GB, wat je kunt uitbreiden met een MicroSD kaartje.

Achter op deze Samsung gsm zit een 8 megapixel camera, waarmee je foto's en video's kunt maken. Voorop zit ook een camera, waarmee je kunt videochatten.

 

Samsung Galaxy Mega 58 Software: Android 4.2 Jelly Bean

Een positief punt van deze telefoon is dat het beschikt van de laatste versie van Android op dit moment: Android 4.2 Jelly Bean. Met de Samsung Galaxy Mega 5.8 ben je dus helemaal up to date!

 

Samsung Galaxy Mega 5.8 Internet: Geen 4G

De Galaxy Mega 5.8 ondersteunt niet de nieuwe standaard voor mobiel internet 4G. Zoals we in andere reviews ook al aangaven is de vraag of je dit gaat merken. Het verschil met 3G (wat deze telefoon wel ondersteunt) merk je eigenlijk alleen bij het streamen van video's en het downloaden van bestanden. Als je deze dingen niet doet via je mobiele verbinding, dan merk je het waarschijnlijk ook niet. Daarnaast heb je voor 4G nu meestal nog een apart, duurder abonnement nodig en dit wil je misschien ook niet. Uiteraard kun je ook snel streamen en downloaden via WiFi verbindingen, zoals een draadloos thuisnetwerk.

Verder is deze reuze Samsung telefoon erg geschikt om als autonavigatie te gebruiken. Dit kan helemaal gratis, dankzij de ingebouwde GPS ontvanger en gratis navigatie software van Google.

 

Wil je een telefoon met een groot scherm, maar hoeven de rest van de specs niet helemaal top te zijn, dan is deze Galaxy Mega een interessante telefoon. Een voordeel van de mid-end specificaties is dat de prijs waarschijnlijk redelijk scherp zal zijn. Kijk in ons overzicht voor een Samsung Galaxy Mega 5.8 met abonnement of een voordelige Samsung Galaxy Mega 5.8 zonder abonnement. Deze telefoon zal aanvankelijk op de markt komen in White (Samsung Galaxy Mega Wit) en Black (Samsung Galaxy Mega 5.8 Zwart). Ben je geïnteresseerd in de Samsung Galaxy Mega 5.8, dan adviseren we ook om naar alternatieven te kijken, zoals de Samung Galaxy Note 2, en Huawei Ascend Mate.

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Mega 5.8

Afmetingen (hxbxd in mm)

162.6 x 82.4 x 9 mm

Gewicht (gram)

182 gram

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik 
Batterij 2600 mAh
Chipset

1,4 GHz dualcore CPU

Intern geheugen 1,5 GB RAM, 8 GB opslag
Extern geheugen uitbreidbaar met microSD tot max 64 GB
Scherm 5,8 inch TFT touchscreen
Schermresolutie 960 x 540 pixels
Pixeldichtheid (PPI) 199
Camera resolutie (MPix) 8 megapixels, 1,9 megapixel frontcamera
Besturingssysteem Android 4.2.2 Jelly Bean
Media MP3-speler, videospeler
Mobiele verbinding 2G, 3G
WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 4.0
NFC ja
USB nee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Mega 5.8, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung Galaxy Mega 5.8!