Samsung Galaxy Mega 6.3 Aanbiedingen

Het eerste wat je waarschijnlijk denkt bij de naam Samsung Galaxy Mega is een groot scherm.

 

En ja hoor, de Samsung Galaxy Mega 6.3 heeft een (jaja) 6,3 inch scherm, want inderdaad enorm groot is voor telefoon begrippen en je zou deze Samsung telefoon ook als een kleine tablet kunnen beschouwen.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Simlock Vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Mega prijs. Bij deze webshops kun je een goedkope Samsung Galaxy Mega 6.3 los kopen:

phoneshop  gsmwijzer 

 

  Samsung-Galaxy-Mega-63-voorkant

 

Review

Samsung Galaxy Mega 6.3 Review

Samsung Galaxy Mega 6.3 Hardware: Enorm Scherm
De belangrijkste specificatie van deze telefoon is het 6,3 inch scherm, dat enorm is en velen zullen moeite hebben deze telefoon in 1 hand vast te houden. De resolutie van dit grote touchscreen is 1280 bij 720 pixels, waardoor de pixeldichtheid op 233 pixels per inch uitkomt. Dit is redelijk, maar niet superscherp, zoals het scherm van de Samsung Galaxy S4 of zelfs van de Galaxy S3. Wel kun je het scherm goed gebruiken om video´s te bekijken. Ook kun je deze Samsung smartphone gebruiken als MP3-speler. Het opslaggeheugen bedraagt 8 of 16 GB en is uit te breiden met een MicroSD kaartje.
Je kunt met de Galaxy Mega ook foto´s maken met de 8 megapixel camera die achter op de telefoon zit. Tevens zit voorop een camera, waarmee je kunt videochatten, bijvoorbeeld via Skype. Vermeldenswaardig is ook de capaciteit van de accu die maar liefst 3200 mAh bedraagt.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Software: Nieuwste Android versie
Een voordeel van de Samsung Galaxy Mega 6.3 is dat deze telefoon beschikt over de laatste versie van Android op dit moment: Android 4.2 Jelly Bean. Hiermee kun je de nieuwste functies van Android gebruiken, zoals Google Now, de persoonlijke digitale assistent van Android.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Internet: 4G
Met de Galaxy Mega kun je snel internetten via WiFi, 3G én 4G, de nieuwe snelle standaard voor mobiel internet. Voor 4G heb je echter op dit moment nog wel meestal een apart, duurder abonnement nodig.
Ook kun je de Galaxy Mega als TomTom gebruiken dankzij de GPS ontvanger en de gratis navigatiesoftware van Google. Tenslotte beschikt deze Samsung telefoon over NFC en Bluetooth.

De Samsung Galaxy Mega 6.3 is voor de liefhebbers van grote schermen. Vind je een groot telefoonscherm fijn, dan is dit een interessante telefoon voor je. Een alternatief voor de Galaxy Mega is de Huawei Ascend Mate, die over een 6,1 inch scherm beschikt. De Samsung Galaxy Mega komt uit in Black (Samsung Galaxy Mega 6.3 Zwart) en White (Samsung Galaxy Mega 6.3 wit). Kijk in ons overzicht voor een Samsung Galaxy Mega met abonnement of een voordelige Samsung Galaxy Mega zonder abonnement.

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Mega 6.3

Afmetingen (hxbxd in mm)

167.6 x 88 x 8 mm

Gewicht (gram)

199 gram

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik 
Batterij 3200 mAh
Chipset

Exynos 5250, Dual-core 1.7 GHz Cortex-A15 CPU, Mali-T604 GPU

Intern geheugen 1,5 GB RAM, 8 of 16 GB opslag
Extern geheugen uitbreidbaar met microSD
Scherm 6,3 inch TFT touchscreen
Schermresolutie 1280 x 720 pixels
Pixeldichtheid (PPI) 233
Camera resolutie (MPix) 8 megapixels, 1,9 megapixel frontcamera
Besturingssysteem Android 4.2.2 Jelly Bean
Media MP3-speler, videospeler
Mobiele verbinding 2G, 3G, 4G
WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 4.0
NFC ja
USB ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Mega 6.3, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy Mega 6.3