Samsung Galaxy Note 2 Aanbiedingen

De Samsung Galaxy Note II is bekend gemaakt. Zoals verwacht is het een toppertje geworden van Samsung. Met een nog groter beeldscherm en een supersnelle quad-core processor heeft Samsung wederom de hoge verwachtingen waargemaakt.

Lees hier alles over deze Samsung telefoon met bijbehorende stylus. Informatie, foto's, specificaties en een video. Heb je nog vragen? Dan kun je ze stellen op de pagina 'vragen en reacties.

Samsung Galaxy Note 2 simlock vrij

Ben je op zoek naar de laagste Samsung Galaxy Note 2 prijs. Bij de volgende webshops kun je een goedkope Galaxy Note 2 kopen:

 typhone  phonehouse  belsimpel-logo

 

  samsung-galaxy-note-2 01

 

Review

Samsung Galaxy Note 2 Review

Samsung Note 2 specificaties
Het beeldscherm is natuurlijk het meest opvallende onderdeel van de Galaxy Note 2 smartphone. Met het immense formaat van 5,55 inch kun je dit toestel misschien net zo goed een tablet noemen in plaats van een smartphone. Hoe het ook zij, er lijkt veel behoefte te zijn aan een telefoon met zo'n groot scherm, gezien het succes van zijn voorganger, de Samsung Note 1. De HD-ready resolutie (1280 x 720) zorgt ervoor dat beelden uitermate scherp weergegeven kunnen worden. Samsung bewijst wederom een van de beste beeldscherm-producenten ter wereld te zijn.

De quad-core Exynos processor, ook door Samsung zelf gemaakt heeft bewezen een van de meest krachtige processoren op de wereld te zijn. Het voordeel van het formaat van de telefoon is dat er een extra krachtige battterij in verwerkt kan worden. Hierdoor is er nog steeds genoeg accuduur over, ondanks de mogelijke kracht van de chipset.

De Samsung Note II komt in drie versies op de markt. De drie versies zijn afhankelijk van de opslag capaciteit van de toestellen. De Samsung Note 2 komt in een 16 GB, 32 GB en een 64 GB uitvoering. Ook dit keer kun je weer een witte en een zwarte Samsung Galaxy Note II kopen.

Meer informatie over de specificaties van deze Samsung telefoon vind je in het 'specificaties' tabblad.

Samsung Note 2 software
De Samsung Galaxy Note 2 beschikt over Android 4.1, ook wel Jelly Bean genoemd.

Samsung Note 2 bestellen
Bekijk hierboven waar en voor welke prijs je een Samsung Galaxy Note II kunt bestellen. De prijzen van een gratis Note 2 met abonnement, en van een losse Note 2 zijn daar weergegeven.

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy Note 2

Afmetingen (hxbxd in mm)

151.1 x 80.5 x 9.4 mm

Gewicht (gram)

180 gram

Gesprekstijd
Batterij 3100 mAh
Processor 1.6GHz quad-core Exynos CPU
Intern geheugen (MB) 2 GB RAM
Extern geheugen 16GB / 32GB / 64GB
Scherm 5,55 inch
Schermresolutie 1280 x 720 pixels
Camera resolutie (MPix) 8 achter, 1.9 voor
Besturingssysteem Android 4.1 Jellybean
Media

videospeler, MP3 speler

Mobiele verbinding

3G,4G, GPRS, EDGE

WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja
USB ja
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

Onze collega's van Coolblue demonstreren in de volgende video de Galaxy Note 2.

 

 

 Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Note 2, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we ge├»nteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy Note 2.