Samsung Galaxy S4 Zoom Aanbiedingen

Samsung is al sinds enige tijd marktleider op de smartphone markt. Samsung maakt echter bijna alles op elektronica gebied, waaronder ook (smart)camera's.

Nu concurrenten hun smartphones aanprijzen met de goede smartphone camera wil Samsung niet achterblijven en brengt het de Samsung Galaxy S4 Zoom uit. De Galaxy S4 Zoom heeft een speciale lens, waarmee je tot 10x optisch kunt inzoomen. Met de deze smartphone heb je ook geen compact camera mee nodig!

Samsung Galaxy S4 Zoom Simlockvrij

Zoek je de laagste Samsung Galaxy S4 Zoom prijs? Bij de volgende webshops kun je binnenkort een goedkope Galaxy S4 Zoom kopen:

 belsimpel-logo  phonehouse  typhone

  Samsung-Galaxy-S4-zoom-voorkant

 

Review

Samsung Galaxy S4 Zoom Review

Smartphone of Smartcamera?
De belangrijkste eigenschap van de Galaxy S4 Zoom is de camera. Deze zit achter op de telefoon, waardoor deze wel een stukje dichter is dan veel andere smartphones. Met deze lens kun je wel tot 10x optisch inzoomen. Dit betekent dat je in kunt zoomen, zonder kwaliteit in te leveren. Om betere foto's in een donkere omgeving te kunnen maken, heeft Samsung een Xenon Flitser ingebouwd, die voor meer licht zorgt. Daarnaast beschikt de Galaxy S4 Zoom over optische beeldstabilisatie, waardoor kleine trillingen kunnen worden opgevangen. Het resultaat mag er zijn, want foto's die we schoten met de Galaxy S4 Zoom 16 megapixel camera zien er voortreffelijk uit.

De overige hardware van de Samsung Galaxy S4 Zoom is het best te omschrijven als mid-end. Zo heeft het 4,3 inch scherm een zogenaamde qHD resolutie van 960 x 540 pixels. Hierdoor is het scherm wel een stuk minder dan dat van de Samsung Galaxy S4. De processor van de Galaxy S4 Zoom is ook een stukje minder (1,5 GHZ dual-core), maar Android en de meeste apps draaien wel lekker soepel.

Android 4.2 Jelly Bean en lekker snel internetten
Goed van Samsung is dat de Galaxy S4 Zoom draait op Android 4.2 Jelly Bean, de nieuwste versie van Android op dit moment. Hierdoor heb je de beschikking over de laatste featues van Google's OS, zoals Google Now. Ook positief is dat deze telefoon 4G ondersteunt, de nieuwe en snellere standaard voor mobiel internet die langzamerhand over heel Nederland wordt uitgerold. Of je hier gebruik van gaat maken in de nabije toekomst is echter de vraag, want 4G abonnementen zijn nu nog duurder dan '3G' abonnementen.

Samsung Galaxy S4 Zoom Bestellen in Nederland
We bieden in ons prijzenoverzicht gemiddelde Galaxy S4 Zoom abonnementsprijzen, zodat je een werkelijk overzicht krijgt van je kosten over de gehele contractsperiode. Ook vind je bij webshops simlockvrije Samsung Galaxy S4 Zooms telefoons.

 

 

 

Specificaties

Specificaties Samsung Galaxy S4 Zoom

Afmetingen (hxbxd in mm)

125,5 x 63,5 x 15,4

Gewicht (gram)

208

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik 
Batterij 2330 mAh
Chipset

1,5 GHz dual-core processor

Intern geheugen 1,5 GB werkgeheugen, 8 GB opslag
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD tot 6 4GB
Scherm 4,3 inch Super Amoled
Schermresolutie 960 x 540 pixels
Pixeldichtheid (PPI) 256
Camera resolutie (MPix) 16 megapixesl, 1.9 megapixel frontcamera
Besturingssysteem Android 4.2.2 Jelly Bean
Media MP3-speler, videospeler
Mobiele verbinding 4G, 3G, 2G
WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja
NFC ja
USB ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

In deze demonstratievideo van de Samsung Galaxy S4 Zoom zie je waar deze cameratelefoon in toe in staat is.

 

 

Vragen en Reacties

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S4 Zoom, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we ge├»nteresseerd in je ervaringen met de Samsung  Galaxy S4 Zoom.