Rikken is een populair kaartspel dat vooral in Noord-Brabant en Limburg gespeeld wordt. Ben jij een fan van dit kaartspel en wil je het ook online tegen vrienden of onbekenden spelen? Probeer dan nu de online rikken applicatie van kaartspellen.online.

Waarom een nieuwe app?

De makers van de app zijn rikkers die normaal offline tegen vrienden hun kaartje leggen. Tijdens de coronacrisis waren ze echter gedwongen uit te wijken naar een online alternatief. Toen kwamen ze erachter dat er geen goede online applicatie voor rikken was.

Ze besloten daarom de handschoen op te nemen en zelf een online rikken applicatie te ontwikkelen.

Gratis, veilig en voor iedereen

Bij het ontwikkelen van de app hebben de makers de volgende principes gevolgd:

  • De applicatie moet gratis zijn, nu en in de toekomst. In de app kan niet om geld gespeeld worden. Wel wordt de score via punten bijgehouden.
  • Het moet te allen tijde veilig zijn om via kaartspellen.online te spelen. Er worden daarom veiligheidswaarborgen ingebouwd en de makers zullen de app blijven updaten zodat spelers ook in de toekomst veilig kunnen kaarten.
  • Voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, de app moet voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken zijn. Het zal mogelijk zijn om via de browser te spelen en via een app voor iOS en Android. Ken je de regels van dit kaartspel nog niet? Op de website kun je ook de spelregels van rikken

Ben je een fanatiek rikker of wil je het gewoon een keer proberen. Bezoek dan nu kaartspellen.online!